Doneer direct ter nagedachtenis aan Hans de Boer

Red de Grutto – Red onze nationale vogel

Hans de Boer overleden

Met verslagenheid nemen wij kennis van het overlijden van Hans de Boer

Hans de Boer droeg de weidevogels een warm hart toe, zijn leven lang al. Toen hij hoorde dat het slecht gaat met onze boerenlandvogels riep hij bij zijn afscheid als voorzitter van de werkgevers iedereen op te doneren aan onze actie Red de Grutto. Dat was pas vier maanden geleden.

Met groot medeleven van ons bestuur heeft de Vogelwerkgroep Geesteren kennis genomen van het plotselinge overlijden van deze altijd zeer betrokken man. Een bijzonder persoon voor zoveel mensen. Maar de natuur heeft hij  nooit uit het oog verloren.

Geesteren, 20 januari 2021


Doneren aan Reddegrutto.nl

De familie van oud-werkgeversvoorzitter Hans de Boer roept in een vandaag (woensdag 20 januari 2021) verschenen rouwadvertentie op geen bloemen te sturen maar te doneren aan onze actie Red de Grutto.

Help ons, red de weidevogels door te doneren! U kunt een vrij bedrag doneren vanaf € 5,00 via onderstaande knop. Of u kunt zelf een bedrag overmaken ten gunste van St. Vogelwerkgroep Geesteren op IBAN: NL78 RABO 0330.2306.89


U ontvangt van ons een e-mail als bewijs van uw betaling met bijgevoegd een factuur in een PDF bestand.

Wilt u een factuur ontvangen voor uw bedrijf of organisatie?
Wanneer u als bedrijf of organisatie graag vooraf een factuur wilt ontvangen, stuur dan even uw gegevens, het bedrag en de omschrijving naar penningmeester@reddegrutto.nl, dan zullen wij u een van een factuur voorzien.

Wilt zelf een bedrag overboeken?
Wanneer u niet kunt betalen via iDEAL kunt u ook zelf een bedrag overmaken ten gunste van St. Vogelwerkgroep Geesteren op IBAN:NL78 RABO 0330.2306.89. Vermeld dan uw (bedrijfs)naam in de beschrijving s.v.p.